Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit del maridatge d’embotits i vins fet divendres a Moja dins dels actes de Sant Macari

Van participar 46 persones en la quarta experiència de maridatge que condueixen a Moja Queviures Mitjans i Cal Feru

dilluns 18 gener 2016

La proposta de maridar embotits artesans i vins s’ha fet un lloc a Moja. Aquesta activitat obria divendres a la nit, al Local Nou, el programa d’actes de la Festa de Sant Macari i era la quarta vegada que se celebrava al poble. Sempre de la mà de dos establiments molt implicats en la difusió dels valors enograstronòmics del territori: Queviures Mitjans de Moja i la botiga especialitzada en vins i caves Cal Feru de Sant Sadurní.

Montse Mitjans, de Queviures Mitjans , es mostrava satisfeta per les opinions recollides entre les 46 persones que aquest divendres van acabar omplint l’espai de l’escenari del Local Nou.(àudio)

El maridatge permetia comprovar quins vins combinaven millor amb patés, rostits gourmet i embotits curats de Cal Mitjans. Entre els assistents, es denotava un gran interès en conèixer les característiques de productes emblemàtics fets a casa nostra.(àudio)

Entre els participants hi havia diversitats d’edats i un bon gruix dels inscrits són seguidors ja fidels a aquests maridatges. Per Cal Feru i Cal Mitjans, l’experiència es pot seguin repetint a Moja en properes festes.(àudio)

El primer maridatge es va fer l’any 2012 en l’espai del bar del Local Nou, dins dels actes de la Festa del Most. Ja els anys 2013 i 2014 l’activitat es feia a l’interior de la sala del Local Nu, dins dels actes de Sant Macari. Finalment s’ha acabat optant per l’escenari perquè és un emplaçament més recollit  i s’adapta millor al límit d’inscripcions que els promotors del maridatge situen per a oferir una activitat de qualitat com la que es fa.

Escolta l'entrevista a Montse Mitjans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions