Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit organitzatiu i gran ambient en la caminada “A cent cal als 100!” que dijous acollia Olèrdola

L’animat dinar de germanor a l’interior del local Rossend Montané de Sant Miquel va posar “una bona cirereta” a la jornada

dilluns 18 març 2024

 

La caminada “A cent cap als 100!” que dijous acollia Olèrdola es va realitzar enmig d’un gran ambient de germanor i d’un èxit organitzatiu reconegut pels participants. La caminada reunia a prop de 140  persones de Tona, Santa Perpètua de Mogoda, Caldes de Montbui i Olèrdola, tot compartint una passejada de prop de 9 quilòmetres que va permetre descobrir  elements patrimonials del municipi, com la construcció de barraques de pedra seca, els forns de calç o la flora present al Parc d’Olèrdola. La caminada s’iniciava des dels Tres Pins de Moja i finalitzava al local Rossend Montané de Sant Miquel. Entre els participants a la caminada hi havia Jordi Álvarez, tinent d’alcaldia. Des de l’empresa de serveis culturals Tríade, el seu responsable, Josep Anton Pérez, va oferir les explicacions especialitzades.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament, detallava que el dinar de germanor a l’interior del local Rossend Montané va posar “una bona cirereta” a la jornada. (àudio)

Després de les sortides fetes a Caldes, Santa Perpètua, Tona i ara a Olèrdola, la cloenda del cicle de passejades es preveu fer a les Franqueses del Vallès a principis de maig.

 

Document Actions