Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit organitzatiu i gran participació en la Trobada XL d’Olèrdola

S’estima que han passat pel Conjunt monumental prop de 1.800 visitants. Un dels moments de màxima afluència es vivia durant el concert de tribut a Queen, dissabte a la nit

dimarts 07 juny 2022

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha ofert una primera valoració molt satisfactòria de la celebració, aquest passat cap de setmana, de la 40a Trobada d’Olèrdola. De manera general s’ha destacat l’èxit organitzatiu i la gran participació de la Trobada XL, la del “retrobament” amb  la festa del municipi després de dos anys de no poder-se fer a causa de la pandèmia. Fonts del Museu d’Arqueologia xifraven en prop de 1.800 les visites que el Conjunt monumental ha acollit aquest cap de setmana de portes obertes al jaciment. La festa va estar marcada pel civisme i els actes, llevat d’algun cas puntual, es van realitzar amb puntualitat i amb una generalitzada bona assistència de públic i sense incidències remarcables. Això sí, en aquest apartat de calcular l’afluència, sobresurt l’elevada resposta que va obtenir el concert “Show must go on-Tribute a Queen”, de dissabte a la nit. Les valoracions recollides coincidien en assenyalar que no es recordava un acte de dissabte a la nit amb tanta participació a la Trobada.

Míriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, precisava que la participació havia tingut “alts i baixos”, sobresortint el concert de dissabte amb aquesta aposta feta per oferir un espectacle potent.(àudio)

Les 550 racions planificades per la botifarrada, abans del concert, es van exhaurir. L’endemà diumenge, de la paella popular se’n van acabar servint més de 450 racions. Amb el Consell Consultiu de Cultura, l’Ajuntament realitzarà una valoració de la trobada. Miriam Mulinari indica que “més que valorar canvis” a introduir, considera que en aquest debat cal plantejar-se  “per a qui pensem la Trobada”. Així, indica que espais consolidats de la trobada que afavoreixen el retrobament veïnal no s’han de deixar de fer, tot considerant que puguin ser compatibles amb altres actes “d’agenda comarcal” que puguin captar un públic més ampli.(àudio)

Un dels atractius de la Trobada va tornar a ser la possibilitat de poder acampar , per un cap de setmana, en aquest espai protegit. Núria Molist, responsable de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia, indicava que li feia goig que la gent del municipi pugui gaudir del conjunt monumental.(àudio)

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, posava l’accent en aquest ampli seguiment que registrava la Trobada el dissabte i en què la festa del municipi havia permès reunir de nou a veïns de tots els nuclis d’Olèrdola.(àudio)

Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, apuntava que s'avaluaran possibles millores i destacava la participació rebuda en aquesta 40a Trobada. L'alcalde també posava de relleu l’absència d’incidents i l'ambient cívic que una vegada més ha presidit la Trobada.(àudio)

Escolta les entrevistes a Núria Molist, Miriam Mulinari, Anna Boada i Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions