Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit rotund del concert de Sant Macari en solidaritat amb Ian Garcia

Més de 200 persones seguien el concert i la recaptació obtinguda a Moja per l’Ian ha superat els 2.475 €

dimarts 29 gener 2013

La fórmula de combinar música i solidaritat va funcionar. Diumenge a la tarda, el darrer dels actes de la Festa Major d’Hivern de Moja, va celebrar-se al Local Nou enmig d’un innegable èxit de convocatòria. Van ser més de 200 les persones que van poder seguir el concert que oferia el Taller de Vent de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca. L’activitat s’inscrivia dins de les accions que s’han fet a Moja aquests darrers dies en solidaritat amb l’Ian Garcia, l’infant de 5 anys de Sant Sadurní que necessita fer front a un costós tractament per superar el càncer que pateix.ConcertOK.jpg

Sumant les aportacions obtingudes en conceptes com el donatiu per l’entrada al concert, les butlletes per participar en el sorteig de la panera, la matinal de tallers o la col.laboració del Base Olèrdola, han estat 2.475 euros amb 70 cèntims els que des de Moja s’han pogut ingressar al compte de l’Ian gràcies a les accions fetes en el marc de les festes de Sant Macari de Moja. Montse Gonzàlez, mare de l’Ian, es mostrava agradablement sorpresa per la gran quantitat obtinguda i agraïa l’esforç de tothom. (àudio)

Per l’Escola de Música, participar en un acte de caràcter solidari era una motivació afegida. El director de l’escola, David Miret, ens oferia un balanç positiu del concert, destacant les condicions del Local Nou i el fet d’haver pogut mostrar la feina que es fa a l’escola.(àudio)

Dues de les persones que més motius tenien per estar satisfetes per com havia anat l’acte eren la Neus Pla i la Marta Mestre, veïnes de Moja que han assumit bona part de la coordinació de les activitats fetes al poble a benefici de l’Ian. Neus Pla subratlla que s’ha comptat amb molta participació en tots els actes que s’han fet per l’Ian i la Marta Mestre posa l’accent en la bona resposta que havia tingut el concert.(àudio)

Durant el concert es va procedir al sorteig de la gran panera per l’Ian, feta amb les donacions d’establiments i empreses. El número guanyador és el 1.955 i aquest dimarts a la tarda encara no havia aparegut el posseïdor.

La venda de butlletes per participar en el sorteig és un bon exemple del bon funcionament de les accions fetes per l’Ian. Inicialment es van editar només 500 butlletes. Després es van exhaurir les 700 editades finalment i el diumenge s’haguessin venut encara un mínim d’un centenar més. (àudio)

Des de la Comissió de Festes de Moja, Lucas Ramírez explicava que cada any tenen la voluntat de programar amb l’Escola de Música un concert solidari per Sant Macari. Per Ramírez, ha estat una bona manera d’acabar una bona Festa Major d’Hivern de Moja.(àudio)sorteig.jpg

Tal i com va passar la setmana anterior durant els tallers infantils, l’Ian va seguir l’activitat  amb normalitat. Ara està estable i aquest mes de febrer faran arribar al Memorial Hospital de Nova York unes analítiques perquè així es valori si ja pot iniciar un tercer cicle de tractament per a superar el càncer de neuroblastoma que pateix.

Escolta les entrevistes sobre el concert, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions