Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exmembres del Grup de Joves faran dissabte a Sant Miquel la recollida de la Campanya de l’Ampolla

La recollida solidària d’ampolles de cava buides es farà a Sant Miquel d’Olèrdola durant el matí

dimarts 07 gener 2014

Aquest dissabte 11 de gener té lloc la 31a Campanya de l’Ampolla. Aquesta recollida solidària d’ampolles de cava buides és organitzada per Joves Cristians de Vilafranca i arriba al conjunt de la comarca de la mà de grups de suport en les diferents localitats. És el cas de Sant Miquel d’Olèrdola, on un any més exmembres del Grup de Joves de Sant Miquel assumeixen la tasca d’anar casa per casa a recollir les ampolles de cava buides. Un dels participants en la recollida, Pere Joan Ullate, explica que la recollida es farà durant el matí.(àudio)

L’objectiu marcat a Sant Miquel és el d’aproximar-se al miler d’unitats recollides.(àudio)

Es demana als veïns que a primera hora del matí, abans de quarts de 10, deixin les ampolles de cava buides ben visibles a la porta de casa seva. Els veïns també tenen l’opció de trucar prèviament a alguns dels exmembres del Grup de Joves si desitgen que es recullin grans quantitats d’ampolles de cava. Una altra propòsit és el d’assolir cada vegada més ampolles sense etiquetes autoadhesives. Pere Joan Ullate recordava que sense les etiquetes els beneficis de la campanya poden ser majors.(àudio)

El projecte beneficiari d’aquesta 31a edició de la Campanya de l’Ampolla s’anomena “Millora d’accés a l’aigua potable a Togo”. Aquest projecte, presentat pel grup Tercer Món – Mans Unides de les Parròquies de Vilafranca, pretén millorar l’accés a l’aigua potable i de sanejament de 18 poblacions rurals de la regió de Kara, a la República de Togo, a l’Àfrica Occidental. Es tracta d’un projecte que beneficiarà a un total de més de 12.000 persones d’aquesta regió, que és una de les més pobres i amb menys recursos de tot el continent africà.

Escolta l'entrevista a Pere Joan Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions