Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició fotogràfica, tarda de contes i les exhibicions de judo i rítmica, avui per la FM de Moja

L’exposició de l’AFM es pot veure al Local Nou i les exhibicions es faran a la rambla Pau Casals

dilluns 23 juliol 2018

copy3_of_FMMojaDilluns1.jpgcopy2_of_FMMOjaDilluns2.jpgDesprés dels actes realitzats aquest cap de setmana, la Festa Major de Moja continua aquest dilluns amb tres activitats. A partir de les 17:00h, s’anuncia que es podrà veure al bar del Local Nou l’exposició fotogràfica anual que munten per Festa Major l’Associació Fotogràfica de Moja. El tema triat aquest any és l’aigua i la mostra es podrà veure tots els dies de Festa Major.FMMOja1Okb.jpeg

A les 18:00h, al Casal d’Avis, s’ha programat una tarda de contes i a les 20:00h, a la rambla Pau Casals, es podran seguir les exhibicions que oferiran el Judo Olèrdola el Club Rítmica Olèrdola.

Les propostes programades per aquest dilluns donen continuïtat a la trobada d’intercanvi de plaques de cava, el concurs de paelles, el joc de nit i el teatre que s’han realitzat entre dissabte i diumenge. El joc de nit, a cura dels Balls Infantils de Moja, va sorprendre per la seva elaboració. En el concurs de paelles hi van participar 6 equips i els guanyadors van ser el grup format per famílies de l’escola bressol.

Document Actions