Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt informatiu i exposició dins de la campanya “Olèrdola practica el reciclatge”

L’exposició “Prou! Plàstics” s'ha vist a Sant Miquel i s’instal·larà divendres al Centre Cívic Gatzara i dijous 23 al Centre Cívic La Xarxa, de 17.00 a 19.00h. El punt informatiu, dilluns 20 a Moja
L'exposició "Prou! Plàstics" s'instal·lava aquest dimarts a la tarda al local Rossend Montané de Sant Miquel
L'exposició "Prou! Plàstics" s'instal·lava aquest dimarts a la tarda al local Rossend Montané de Sant Miquel

dimecres 15 març 2023

 

Dins de la campanya “Olèrdola practica el reciclatge”, impulsada per la Mancomunitat Penedès Garraf per millorar els índexs de recollida selectiva de residus, aquest dimarts s’han realitzat dues de les primeres actuacions  presencials. A l’exterior del Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, de 10 del matí a una del migdia, s’instal·lava el Punt informatiu per resoldre dubtes amb la possibilitat d’aconseguir diversos articles reutilitzables. I aquest dimarts també s’ha instal·lat l’exposició  “Prou! Plàstics”  al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, en horari de 5 a 7 de la tarda. En acabar la visita s’oferia una  demostració de com fer una celebració sense residus i es  gaudia d’un piscolabis.

Elena Blázquez, coordinadora del servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat, recordava que el propòsit d’aquesta campanya és incrementar el reciclatge utilitzant  el símil esportiu.(àudio)

En els punts informatius es convida als assistents a posar a prova els seus coneixements en matèria de reciclatge.(àudio)

L’exposició permet conèixer com va iniciar-se la generació de plàstics, com arriben al medi i com prevenir aquests residus. (àudio)

El punt informatiu s’instal·larà dilluns de la setmana que ve, 20 de març,  a la plaça de davant del consultori de Moja, en horari de 10 a 13 hores. L’exposició es podrà veure aquest divendres 17 de març al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. I dijous 23 de març, al Centre Cívic la Xarxa de Moja. En els dos casos, en horari de 5 a 7 de la tarda.

Escolta l'entrevista a  Elena Blázquez  realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

PuntInfo-Expo1OK.jpg
PuntInfo-Expo2.jpg
PuntInfo-Expo3OK.jpg

Document Actions