Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Famílies de Sant Miquel s'organitzen per oferir activitats lúdiques que dinamitzin el poble

La primera jornada d’activitats es vivia el diumenge 25 de febrer, amb tallers i jocs al local Rossend Montané

dilluns 05 març 2018

Amb el propòsit de “fer poble” un grup de famílies de Sant Miquel han unit esforços i han començat a oferir activitats lúdiques adreçades especialment als infants.

La primera experiència es vivia durant la tarda de diumenge 25 de febrer. El punt de trobada va ser l’espai de l’antic bar del local Rossend Montané, cedit per l’Ajuntament, i la convocatòria va ser tot un èxit. Una trentena d’infants i nois, de 2 a 14 anys, van poder participar en tallers amb material reciclat, jugar amb joguines aportades per famílies, posar-se a prova jugant a la Play Station o practicar tennis-taula mentre els més grans prenien un café.

Núria Carrasco, una de les mares promotores del grup, assenyala que van decidir organitzar activitats per la falta d’oferta lúdica que els infants tenien al poble de Sant Miquel.(àudio)

De jornades d’activitats es preveuen fer més, quinzenalment o mensualment, però no només al local, també a l'aire lliure fent caminades pel municipi, curses d'orientació o bé jugant al parc. El grup promotor està obert a recollir qualsevol proposta que es pugui realitzar. (àudio)

La motivació principal és la de contribuir a que els habitants de Sant Miquel, tant grans com petits, “ens coneguem i fem poble”. (àudio)

El grup no té intenció de constituir-se formalment com a associació o entitat i subratllen que estan oberts a la participació de tothom, especialment de famílies de Sant Miquel, però també assenyalen que són molt benvingudes famílies d’altres pobles d’Olèrdola o de municipis propers.

Escolta l'entrevista a Núria Carrasco, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions