Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Felicitació a una àvia centenària

Maria Hill Mateu, veïna de Moja, complia 100 anys el divendres 26 de gener
Maria Hill Mateu és l’única veïna empadronada al municipi que supera els 100 anys
Maria Hill Mateu és l’única veïna empadronada al municipi que supera els 100 anys

dilluns 29 gener 2018

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i la regidora de gent gran, Arantxa Torres, s’han desplaçat aquest dissabte fins a la casa de Maria Hill Mateu, veïna del carrer La Parra de Moja, per a felicitar-la pel seu 100 aniversari.

Maria Hill Ventura ha fet 100 anys aquest passat divendres, 26 de gener. En la visita de dissabte, l’alcalde i la regidora de gent gran li han lliurat a Maria Hill una placa commemorativa i un ram de flors.

Nascuda a Moja i filla de mogencs, Maria Hill Mateu va treballar a Vilafranca en una fàbrica de pastes alimentàries i després durant molts anys, fins a la seva jubilació, va ser costurera a l’antiga fàbrica Meyba de Moja. Viu amb la seva única filla, Montserrat Rovirosa Hill, de 70 anys d’edat; i amb el seu gendre, Rafael Torres Cols, de 73 anys. Té  3 néts i 5 besnéts. Als 100 anys arriba eixerida, amb bon humor, i amb un bon estat general de salut. La seva família confirma que no ha de prendre cap medicament “i només té mal a les cames i pateix de pèrdua d’oïda”.

Maria Hill Mateu és l’única veïna empadronada al municipi que supera els 100 anys. Segons dades de l’IDESCAT, a Olèrdola hi havia l’any 2016 fins a 63 persones que tenien 85 anys o més.

Document Actions