Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Felicitació a una àvia centenària

Maria Cazorla Hernández, empadronada a Daltmar, va fer 100 anys el dia 22 del 2 de 2022

dimarts 01 març 2022

 

 

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i la regidora de gent gran, Anna Boada, felicitaven dimarts passat  a Maria Cazorla Hernández pel seu 100 aniversari. Es dona la circumstància que Maria Cazorla complia 100 anys el dia 22 del 2 de 2022.

En la seva visita a la residència on viu actualment, a Vilanova, l’alcalde i la regidora li van lliurar a Maria Cazorla una placa commemorativa i un ram de flors.

Maria Cazorla va néixer a Turre, un poble de la província d’Almeria molt proper a Mojácar. Amb poc més de 20 anys, va emigrar a Porreig amb la seva família. Allà va treballar en la fàbrica tèxtil Cal Cases i després al mateix Porreig va regentar  una botiga de roba durant més de 50 anys. Ha sobreviscut la mort de dos dels seus quatre fills i és vídua des de fa 22 anys. Té 5 néts i 3 besnéts.

Està empadronada a Daltmar, on ha residit a casa d’un dels seus fills durant 17 anys, al carrer Llimoner. En fa dos que viu a una residència a Vilanova. Pateix una fibrosi pulmonar i manté una ment lúcida. En el darrer any ha passat la COVID en dues ocasions, superant la malaltia les dues vegades sense seqüeles.

 

Document Actions