Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fer d’Olèrdola un municipi “digitalitzat” és un dels eixos del programa del PSC

Proposen crear una APP que permeti a la ciutadania fer tràmits, obtenir tota la informació municipal i comunicar incidències des del mòbil

dimecres 24 maig 2023

Convertir Olèrdola en un municipi “digitalitzat” és un dels missatges que de manera més insistent ha difós el PSC en els actes que ha realitzat en aquesta campanya electoral. Dins de l’àmbit de bon govern, el programa de la candidatura recull la proposta de crear una APP mòbil per Olèrdola que permeti a la ciutadania fer gestions des del seu telèfon mòbil, així com obtenir tota la informació municipal i comunicar incidències. Eduard Luque, número 5 de la llista subratllava aquesta voluntat del PSC de digitalitzar l’Ajuntament per facilitar la relació que té la ciutadania amb l’administració municipal.(àudio)

En aquest apartat de bon govern la candidatura del PSC recull la proposta de fomentar la participació ciutadana als plens donant dret a formular propostes i intervencions per part de la ciutadania. També s’assenyala que es treballarà amb rigor en la gestió econòmica, amb l’objectiu de prestar serveis públics locals, mantenint la inversió i donant respostes als objectius de mandat. De manera presencial també proposen  que l’OAC de l’Ajuntament pugui atendre un dia a la setmana en horari de tarda.

Des del PSC s’indica que cal fer que tothom se senti d’Olèrdola.(àudio)

En el terreny de la promoció econòmica, el programa de la candidatura que lidera Jordi Pardo proposa que es desenvolupin plans d’ocupació per a persones en situació d’atur, posar en marxa programes de formació ocupacional, donar suport al comerç local amb campanyes i bons, així com treballar per crear un “carnet olerdolenc” per promoure el comerç al municipi.

El PSC tancava diumenge a la tarda els seus actes públics de campanya a Daltmar. Guillermo Barrera, número 7 de la llista i veí de Daltmar, explicava el compromís del PSC per treballar amb la Junta de Compensació per fer realitat les obres d’urbanització. Altres propostes són les de recuperar el transport escolar.(àudio)

Un altre veí de Daltmar present a la llista del PSC és Antonio Navarro, número 9 de la candidatura. Considera que cal reforçar la seguretat i tenir cura de l’entorn.(àudio)

Escolta l’entrevista a Eduard Luque, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Guillermo Barrera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Antonio Navarro, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l’entrevista a Jordi Pardo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions