Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de Carnaval a Moja aquest dissabte

Carnaval Infantil al Local Nou, a les 17.00h, i rua amb ambientació musical a partir de les 19.00h

dimecres 02 març 2022

Comissió de Festes i Grup de Carnaval han sumat esforços per oferir, aquest dissabte a la tarda, activitats de Carnaval a Moja adreçades a tots els públics. La primera de les propostes és la festa del Carnaval Infantil, al Local Nou, a partir de les 5 de la tarda. Hi haurà inflables, xocolatada i quantitats industrials de confeti, amb ambientació musical. A partir de les 7, amb sortida des de davant del Local Nou, el Grup de Carnaval de Moja ha promogut una rua pels carrers del poble, per a totes les edats. Es convida a tothom a anar-hi disfressat.

Ingrid Gras, membre de la Comissió de Festes, explicava que les dues entitats havien treballat conjuntament per oferir aquesta celebració.(àudio)

L’entrada a la festa té un preu de 3 €, que dona dret a gaudir dels inflables, participar en el llançament de confeti i berenar amb xocolata desfeta i melindros. Pels adults acompanyants, l’entrada és lliure. Un dels atractius de la festa infantil és el confeti, tal i com ens recordava Ingrid Gras.(àudio)

La data per a fer la festa no s’ha triat a l’atzar. Manté el criteri habitual d’ubicar-la el  dia en què Moja acollia la rua de Carnaval amb carrosses del tot el Penedès, el dissabte següent a les dates tradicionals del Carnaval.(àudio)

Escolta l’entrevista a Ingrid Gras, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions