Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de Carnaval a Sant Pere Molanta aquest dissabte al matí

L'organitza l'AMPA de l'escola i inclourà jocs de pistes, xocolatada, concurs de disfresses, globoflèxia, pintacares i mini disco

dimecres 23 febrer 2022

Aquest 2022 no s’han programat a Olèrdola les rues de Carnaval de Sant Pere Molanta i de Moja que reuien a carrosses i comparses d’arreu del Penedès. Però això no vol dir que al municipi no s’organitzin activitats carnavalesques. Una de les propostes destacades és la primera edició de la Festa de Carnaval que organitza aquest dissabte al matí l’AMPA de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. S’ha programat a partir de les 10.00 i fins les 13.00, amb la pista com a punt de trobada i de celebració de la majoria d’activitats.

Elena Tàpia, membre de la Junta de l’AMPA, explicava que es van decidir a organitzar aquesta activitat per Carnaval perquè tenien moltes ganes d’oferir una proposta que facilités que tothom s’ho passi bé. La Festa també compleix la funció de no deixar Sant Pere Molanta sense celebracions de Carnaval després de que aquest 2022 no s’organitzi la rua. (àudio)

Durant la matinal hi haurà un joc de pistes, un concurs de disfresses, xocolatada, mini disco, globoflèxia i pintacares.(àudio)

La festa està oberta a tothom. L’entrada té un preu de 2€ per als socis de l’AMPA i de 3’50€ per als nens i nenes de famílies no sòcies. Des les 10.00 a les 10.30h hi haurà la benvinguda i la preparació dels grups per a l’activitat del joc de pistes. Fins les 11.30 hi haurà el joc de pistes, en diferents punts del poble, amb els infants agrupats per edats. Després hi haurà una xocolatada amb coca de forner. Fins les 12.30 es preveu la celebració del concurs de disfresses, amb premis a les disfresses més original, divertida i “més top”. I per acabar hi haurà mini disco, globoflèxia i pintacares.

Per comprar el tiquet anticipadament encara hi ha temps aquest dijous, al despatx de l’Ampa, de 14.30 a 16.00. També es pot adquirir el mateix dia de la festa, a la pista.

Els beneficis d’aquesta activitat aniran destinats íntegrament al projecte d’speaking english que porten a terme  tots els alumnes de l’escola.  (àudio)

Escolta l'entrevista a Elena Tàpia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions