Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de la plaça de l’Ametller de Moja aquest divendres i dissabte

El sopar veïnal, amb una vuitantena d’inscrit,s és el centre d’aquesta festa que enguany arriba a la seva 28a edició
Imatge d'arxiu del sopar de la Festa
Imatge d'arxiu del sopar de la Festa

divendres 08 juliol 2016

Aquest cap de setmana té lloc la 28a edició de la Festa de la plaça de l’Ametller de Moja. Es tracta d’una celebració ben arrelada i del tot original en el calendari festiu d’Olèrdola, en tractar-se de l’única festa de barri que es programa en els tres nuclis històrics del municipi.

La primera de les activitats es viu aquest mateix divendres, amb bingo i sangria a la fresca, a partir de les 10 de la nit. Dissabte, el protagonisme se centra per la tarda en les activitats adreçades als infants, amb un castell inflable, jocs tradicionals com el de trencar l’olla i taller de manualitats a càrrec d’Elena Urbano. Per acabar, amb una xocolatada amb coca a partir de les 7 de la tarda. Estíbaliz Leal, integrant de la Comissió organitzadora, explica que la novetat aquesta any és la incorporació del taller.(àudio)

Per la nit se servirà, al carrer del Sol, el sopar veïnal. Enguany compta amb una vuitantena d’inscrits i acabarà amb un ball.(àudio)

L’actual comissió organitzadora està formada pels fills i filles de les famílies que fa 28 anys van començar a preparar la festa.(àudio)

La Festa de la plaça de l’Ametller de Moja està oberta a tots els veïns i veïns de Moja i del conjunt del municipi.

Escolta l'entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions