Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de la Primavera a Can Trabal aquest cap de setmana

Inclou Romeria Rociera, espectacles i el 5è Mercat de segona mà i artesania

dimecres 10 maig 2023

Un ampli programa d’actes omple de contingut aquest cap de setmana la Festa de la Primavera de Can Trabal. Entre dissabte i diumenge es podran gaudir de propostes per a totes les edats, així com de la 5a edició del Mercat de segona mà i d’artesania, que estarà obert des de les 10:00 a les 18:00h del dissabte.

Després de l’obertura del Mercat, el primer acte de la Festa de la Primavera serà a les 11.00h del dissabte, amb tallers.

 A les 12.00h s’ha programat una missa amb mossèn Joan Sala, organitzada per la Germandat de Fàtima de Can Trabal. En cas de pluja es faria a l’interior del local social i no a l’ermita.

A les 13.00h la Germandat organitza una Romeria Rociera amb el Coro Rociero “Aire de las Marismas”.

Per la tarda de dissabte, a les 17.00h, s’ha previst un concurs d’humor lliure. A les 19.00h, exhibició de ball amb la col·laboració de l’escola “Flamenk Vilafranca”. I ja per la nit, a les 21.00h, es podrà seguir l’actuació de “La Infanta Gitana”, que va assolir el “pase de oro” del programa televisiu Got Talent. I a les 22.30h, música en directe amb Albert Nieto i David Millon.

A les 12.00h de diumenge es podrà practicar salsa amb l’escola de ball “Mira qué rico i Lali Rosales”. A les 13.00h hi haurà “rebujito popular” i per acabar es podrà participar a les 14.00h en una rifa.

La Comissió de Festes organitza un servei de bar obert durant la festa i també habilita un espai de jocs per a infants.

Document Actions