Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de la Primavera a Can Trabal aquest dissabte

S’han programat jocs en família, missa rociera, botifarrada, bingo popular, caminada, sopar i cinema

dijous 04 maig 2017

L’Àrea de Cultura de Can Trabal organitza per aquest dissabte, 6 de maig, la Festa de la Primavera. El programa inclou variades activitats que es realitzaran des del matí i fins ben entrada la nit, amb el propòsit de fer participar a tothom, sense distincions d’edats ni gustos.

La primera de les propostes s’ha fixat de els 10 a les 12 del matí, amb jocs en família a la pista i taller del dia de la mare. A la una del migdia s’ha programat missa rociera en honor a la verge de nostra senyora de Fàtima, amb la participació del cor rociero Arenas del Camino. A dos quarts de tres se servirà la botifarrada, amb mongetes, pa i postres. Acte seguit es podrà participar d’un bingo popular i un cop feta la sobretaula, cap a les 5 de la tarda, començarà una caminada. A dos quarts de 9, al local social, es farà un sopar on cadascú haurà de portar el seu àpat. I per acabar es projectarà una pel.lícula.

El preu de la botifarrada és de 5 euros. La venda es fa al bar “No te va a gustar” i durant el dissabte a la pista, fins a esgotar-se les existències. Durant la Festa de la Primavera hi haurà servei de bar amb begudes i cafès. Des de l’Àrea de Cultura es recorda que el benefici que es pugui obtenir d’aquest servei de bar es destinarà íntegre a organitzar nous esdeveniments lúdics a Can Trabal.

Document Actions