Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de les Famílies de l’escola Rossend Montané aquest dissabte

Amb exhibicions de les activitats extraescolars, dinar de germanor i concurs de pastissos

dimecres 07 juny 2023

Aquest dissabte l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta viurà la Festa de les Famílies, amb una àmplia programació que inclou exhibicions de les activitats extraescolars, dinar de germanor i concurs de pastissos.

La primera de les propostes s’ha fixat a les 10 del matí, amb una masterclass de patinatge, a la pista. Qui ho desitgi pot portar els seus patins i es pot apuntar a seguir la masterclass. A les 11;00h hi haurà hip-hop al gimnàs i a les 12:00h s’oferirà robòtica a la biblioteca i a l’aula d’informàtica. Durant tota la Festa s'exposaran murals amb les altres extraescolars.

A partir de les 13.30h i fins a les 16:00h es farà el dinar popular. Qui vulgui anar al dinar pot comprar els tiquets per 5€ fins aquest dijous. Els tiquets comprats divendres o dissabte seran a 7€. El dinar es farà al gimnàs i hi haurà servei de barra.

A les 4 de la tarda s’ha programat un concurs de pastissos, amb premis. I a la Societat, s’oferirà teatre i en acabar berenar i lliurament de diplomes de les extraescolars, per cloure amb música de fi de festa.

Document Actions