Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa del Most a Sant Miquel d’Olèrdola aquest cap de setmana

El dinar de germanor serà un dels actes centrals i s’introdueix la novetat del rom cremat després del teatre
Imatge del dinar de germanor de l'any passat
Imatge del dinar de germanor de l'any passat

dimarts 11 novembre 2014

Des d’aquest divendres a la nit i fins diumenge a la tarda, Sant Miquel d’Olèrdola celebrarà la seva Festa del Most. Els actes els organitza la Societat La Lleialtat i inclouen divendres una projecció del Festival Most, per seguir dissabte amb rítmica i teatre i acabar diumenge amb futbol sala, dinar de germanor i joc de sobretaula.

La presidenta de la Societat, Roser Mascaró, recordava que aquesta és la primera Festa del Most de la nova Junta de l’entitat i esperava que els resultats fossin tan positius com els assolits durant la passada Festa Major.(àudio)

Obrirà el programa d’actes, aquest divendres a les 10 de la nit, la projecció de la pel.lícula “La part des anges”, dins del Most festival. L’entrada té un preu de 4’5 euros i inclou degustació de vins i caves. Pels socis de la Societat, l’entrada és gratuïta fins a esgotar les entrades cedides per l’organització.

Dissabte, a les 6 de la tarda, hi haurà exhibició del Rítmica Olèrdola. S’ha previst servei de bar amb entrepans calents durant el vespre. A dos quarts de 10 de la nit, dins de la Roda de teatre, s’ha anunciat la representació de l’obra “El malentès”, a càrrec del grup de teatre “La Torre” de Les Gunyoles. En acabar arribarà una de les novetats. I és que se servirà Rom cremat per a tots els assistents en acabar la funció teatral.(àudio)

Diumenge, a les 12 del migdia, a la pista de la plaça de l’Església es viurà un partit de futbol entre solters i solteres contra casats i casades. A dos quarts de tres, al local, es preveu començar a servir el 23è dinar de germanor. Inclou escudella, xai, botifarra i cansalada a la brasa, així com postres, pa, vi, cava, cafè i copa. El preu pel soci és de 15€ i pel fill del soci, fins als 12 anys, és de 6 €. El preu pel no soci és de 20€, mentre que pel fill del no soci és de 8 €.

La previsió és la d’arribar a la xifra d’assistents dels darrers anys i comptar amb una vuitantena de veïns.(àudio)

Tots els interessats en assistir al dinar, poden fer la reserva fins aquest dimecres al correu electrònic lalleialtatdesantmiquel@gmail.com o bé al telèfon 687 31 88 80.

Després del dinar hi haurà un joc de sobretaula, que posarà punt i final a la Festa del Most 2014 de Sant Miquel.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions