Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa del Most a Sant Pere Molanta aquest cap de setmana amb espectacle d’humor, cercavila i teatre

Després del castell de foc, aquest dissabte hi haurà l’espectacle amb “La mega pubilla catalana i la vedette andalusa Juan Reina”

dilluns 08 novembre 2021

Aquest cap de setmana Sant Pere Molanta viurà la seva Festa del Most, amb un programa marcat pels espectacles escènics i la recuperació de la cercavila pels carrers del poble. La primera activitat s’ha programat dissabte, a les 22.00h, amb el castell de foc que es llençarà des del carrer Vila Maimona. Tot seguit, a la Sala, es podrà seguir l’espectacle d’humor amb “La mega pubilla catalana i la vedette andalusa Juan Reina”.

Diumenge a les 12.00h, davant de la Sala, es preveu l’inici de la Cercavila pels carrers del poble. I per la tarda, dins de la programació de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès, es representarà a les 18.30h l’obra “Finestres indiscretes”, a càrrec del Grup les escoles de Gelida. La recaptació que s’obtingui es destinarà a La Marató de TV3 d’aquest 2021.

Els actes estan organitzats per la Societat Principal Unió de Sant Pere Molanta, el Grup de Teatre El Folre i l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions