Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa del Most de Sant Miquel es farà diumenge 22 amb tast de vins, dinar i malabars

Les inscripcions al tast de vins i al dinar de germanor estan obertes fins dimecres 18 de novembre

dijous 12 novembre 2015

Sota l’organització de la Societat La Lleialtat, diumenge 22 de novembre s’ha programat a Sant Miquel d’Olèrdola la Festa del Most. Els actes s’han previst al Local Social Rossend Montané i el programa inclou, a partir de la una del migdia, una sessió de tast de vins, per continuar amb la XXIVa edició del dinar de germanor i acabar amb un espectacle de malabars a càrrec de “Malabaring brutal”.

Roser Mascaró, presidenta de La Lleialtat, indicava que en el tast de vins esperen superar la vintena de persones inscrites.(àudio)

El moment central de la Festa del Most serà el dinar, amb la nutritiva escudella casolana com a protagonista. Es tracta d’un dels àpats populars que més èxit té a Sant Miquel, tal i com assenyala Mascaró.(àudio)

Les inscripcions al tast de vins i al dinar es poden fer fins dimecres 18 de novembre, a través del correu electrònic lalleialtatdesantmiquel@gmail.com o bé trucant els vespres al telèfon 699 25 86 30. El tast de vins va a cura de Maset del Lleó i el preu és de 2€. El dinar , a més de l’escudella, inclou xai, botifarra i cansalada a la brasa, amb postres, pa, vi, cava, cafè i copa. El preu pels socis és de 15€ i pel fill de soci menor de 12 anys, de 6€. Els no socis hauran d’abonar 20€ i el preu pel fill de no soci menor de 12 anys s’ha fixat en 8€.

Després de l’àpat, tornarà a actuar a Sant Miquel “Malabaring brutal”. La formació ja coneix el Local i la Societat guarda un bon record de la seva actuació en un dels carnavals a Sant Miquel.(àudio)

Des de la Societat esperen que els actes proposats, especialment el dinar, tornin a tenir una bona resposta i serveixen per a reunir de nou els veïns del poble.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions