Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Daltmar aquest cap de setmana

Les activitats esportives, la piscina, la música i els àpats, ingredients destacats de la programació

dimecres 01 agost 2018

Olèrdola és un “no parar” de festes majors aquests dies. Just quan dilluns s’acomiadava la Festa Major de Moja, aquest dijous ja en comença una de nova: la Festa Major de Daltmar. La Festa es realitza amb l’organització de l’Ajuntament, gràcies al suport d’un grup de veïns, i té en la piscina el seu eix de celebració.

El primer dels actes es programa aquest dijous, a les 22:00h, amb cinema a la fresca. Divendres s’oferirà piscina nocturna i música en directe amb Spirit of the Machine, a partir de les 10 de la nit. Per dissabte, la primera de les activitats són els jocs de piscina i els inflables aquàtics, a les 11. A les 13:00 s’ha programat la festa de l’escuma i a partir de les 15:00 es podrà degustar una paella popular. El preu del tiquet és de 5 € i es podrà adquirir al bar de la piscina.

La tarda del dissabte s’oferirà una xocolatada infantil, a les 18:00h; mentre que a les 19:00h es disputarà un partit de solters contra casats. A partir de les 22.00h espera una nit de rumbes amb el Garry, Darama i Los Sobraos. Tot seguit, la gresca continua amb la Festa Jove, amb dj’s.

Diumenge, 5 d’agost,la programació contempla la tradicional pujada a la Verge de les Neus, a partir de les 9:00h. En arribar hi haurà ofrena i esmorzar. També a les 9:00 s’ha fixat l’inici del torneig de petanca. A les 10:30h, sessió d’iniciació al Beach Tennis. A les 12.00 se servirà vermut popular, al preu d’1€.

A les 14:00h, s’ofereix al preu de 14€ un menú uruguaià especial de Festa Major amb braseria. Per acabar, a les 20.00h, Xaloc oferirà un recital d’havaneres. Al preu de 7€, se servirà botifarrada popular. I a les 22.00h, ball del Fanalet amb Family Swing.

Document Actions