Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes de la Castanyada en els tres casals d’avis d’Olèrdola

A Sant Pere Molanta es fa aquest dijous, a Sant Miquel aquest divendres i a Moja el diumenge

dijous 30 octubre 2014

La Castanyada és una nostrada tradició que celebren els tres casals d’avis d’Olèrdola. Ho fan en dates diferents, però compartint el mateix propòsit de mantenir viva aquesta costum i de fer-ho amb àpats que inclouen castanyes i panellets .

La primera de les castanyades ja es viu aquest dijous, al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta a partir de les 6 de la tarda. A Sant Miquel d’Olèrdola es farà un sopar, a partir de dos quarts de 9 del vespre d’aquest divendres 31 d’octubre, mentre que a Moja la castanyada es viurà diumenge 2 de novembre a les 7 de la tarda. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, ens detalla que les tres activitats han tingut una bona inscripció.(àudio)

Durant el mes de novembre, passada la Castanyada, un dels centres d’activitat dels casals d’avis són les propostes vinculades amb la Marató de Tv3. A Sant Pere Molanta, en el dinar del 9è aniversari, es recaptaran fons per a la Marató el proper 15 de novembre. També a Sant Pere hi haurà xerrada sobre la Marató, el 25 de novembre a les 6 d ela tarda. A Moja la xerrada sobre la Marató, que enguany està dedicada a les malalties del cor, s’ha previst el dimecres 12 de novembre, a les 6 de la tarda. El Casal d’Avis de Moja organitza un any més un dinar per la Marató, el 23 de novembre. L’aportació tornarà a significativa. I és que dels 22 euros que val el cobert, 11 van destinats integrament a la Marató. (àudio)

La Castanyada i la Marató són activitats que arriben per aquestes dates. Però durant tot el curs es poden fer als casals d’avis activitats com els tallers de manualitats o la gimnàstica per adults. Imma Ferret ens indica que aquest curs les inscripcions han mantingut un nivell similar al dels darrers anys. En el cas de la gimnàstica per a gent gran, a Sant Pere Molanta el grup és de 40 inscrits i a Moja superen la trentena.(àudio)

Aquest any s’ha introduït un canvi en la gestió de les activitats, que han passat a ser assumides directament pels casals d’avis. Els usuaris no han notat aquesta variació i tant els preus com els serveis s’han mantingut.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions