Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fina Mascaró, consellera comarcal d’ERC, continuarà vinculada a la Comissió Informativa d’Atenció a les Persones al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Tot i estar a l’oposició, apunta que en ser l’única representant d’Olèrdola al Consell Comarcal procurarà traslladar al municipi temes d’interès sorgits al Consell

divendres 16 agost 2019

Fina Mascaró, regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola i consellera comarcal del grup d’ERC, ha confirmat que continuarà vinculada a la Comissió Informativa d’Atenció a les persones dins l’organigrama de funcionament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès en aquest mandat municipal. Concebuts com a òrgans de debat entre govern i oposició per a tractar propostes d’acord abans de ser traslladades al ple, el Consell Comarcal ha constituït fins a 5 comissions informatives. Mascaró recordava que ERC està a l’oposició al Consell Comarcal després de materialitzar-se en aquesta institució la “sociovergència”, és a dir, el pacte de govern entre Junts per Catalunya i el PSC. Mascaró advertia que la incidència del treball d’ERC en comissions informatives com la d’Atenció a les Persones es veu condicionada per aquesta realitat política d’haver d’estar a l’oposició.(àudio)

Mascaró ha estat designada com a suplent del grup d’ERC en aquesta comissió. L’increment de representació, fins arribar als 10 representants, i la voluntat de facilitar la renovació en l’assumpció de responsabilitats dins del grup, han estat criteris que ERC ha tingut en compte a l’hora de distribuir els seus representants a les comissions, com així apuntava Fina Mascaró(àudio)

Tot i restar a l’oposició, Mascaró indica que en ser l’única representant d’Olèrdola al Consell Comarcal procurarà traslladar al municipi temes d’interès sorgits al Consell. (àudio)

Mascaró ha recordat que ERC ha estat el grup que més ha crescut a la comarca i ha lamentat que, tal i com ha passat en altres institucions, JxC i PSC arribessin a un acord de govern al Consell Comarcal.

El servei de ràdio a la carta està temporalment fora d'ús per un problema tècnic 

Document Actions