Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fina Mascaró encapçalarà de nou la candidatura d’ERC a Olèrdola

Assenyala que tenen “la il·lusió millorada” i destaca que disposen del bagatge necessari per liderar “una nova etapa” a l’Ajuntament
Fina Mascaró és l'actual regidora portaveu del grup municipal d'ERC
Fina Mascaró és l'actual regidora portaveu del grup municipal d'ERC

dimecres 08 març 2023

Fina Mascaró serà de nou la candidata a l’alcaldia d’Olèrdola encapçalant la llista d’ERC. Així ho confirmava ella mateixa en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. Mascaró ha assenyalat que ha acceptat el repte “amb il·lusió, ganes i empenta ” un cop el grup de persones que recolza ERC a Olèdola li va demanar que tornés a liderar la candidatura. Mascaró manifesta que ho fa des del convenciment de tenir el bagatge necessari per encapçalar un govern a l’Ajuntament que escolti a la ciutadania,  perquè considera que això “darrerament no s’està fent” per part de l’actual govern municipal.(àudio)

Aquesta serà la tercera vegada que Fina Mascaró  optarà a l’alcaldia d’Olèrdola encapçalant la llista d'ERC. Veïna de Moja de 57 anys d’edat, professionalment Mascaró sempre ha estat vinculada a la gestió d’empreses, en les àrees d’administració i comptabilitat. En l’àmbit del compromís cívic i associatiu, va ser presidenta de l’AMPA de l’escola Circell i membre del seu Consell Escolar. Va ser promotora d’activitats solidàries per La Marató de Tv3 des de l’escola i va ser una de les impulsores de l’ANC d’Olèrdola, així com membre de la colla dels Diables petits de Moja.   Militant d’ERC, des del 2015 és regidora portaveu del grup d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola i Consellera Comarcal  al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Fina Mascaró no ha desvetllat noms de persones que formaran part de la seva candidatura. Sí que ha avançat que comptarà amb noves incorporacions. També posava l’accent en què un dels criteris principals d’actuació de la proposta d’ERC és que “tota la ciutadania tingui les mateixes oportunitats” i que cada un dels nuclis se senti representat. (àudio)

“Bagatge per liderar una nova etapa”

La cap de llista d’ERC subratlla que tenen “la il·lusió millorada” perquè disposen del bagatge “per liderar una nova etapa” a l’Ajuntament que converteixi  Olèrdola “en un dels municipis que lideri la Vegueria”. (àudio)

Mascaró ha avançat que en els propers dies donaran a conèixer els noms de les persones que ocuparan altres posicions en la candidatura d’ERC.

Escolta  l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions