Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fina Mascaró és la número 3 de la llista d’ERC al Senat per la demarcació de Barcelona

La regidora afronta amb il·lusió el repte, agraeix la confiança i destaca que la seva prioritat és l’àmbit municipal
Fina Mascaró és la regidora portaveu del grup d'ERC
Fina Mascaró és la regidora portaveu del grup d'ERC

dijous 19 maig 2016

Fina Mascaró, regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola, ha estat triada per a ocupar el lloc número 3 de la llista que ERC presenta al Senat per Barcelona en les eleccions generals del proper diumenge 26 de juny. Dimarts, el Consell Nacional d’ERC ratificava les candidatures amb les que concorrerà la formació independentista a la repetició dels comicis estatals. Entre els pocs canvis introduïts respecte les eleccions del passat 20 de desembre, s’ha registrat  una variació a la llista pel Senat. Santiago Vidal, actual senador electe, continuarà encapçalant la candidatura d’ERC per la demarcació de Barcelona i Mireia Ingla seguirà sent la segona de la llista. El canvi ve en el tercer lloc. Jordi del Rio, tercer llavors de la llista, ha estat nomenat Director General de Mitjans de Comunicació de la Generalitat i la seva posició a la llista l’ocuparà Fina Mascaró.

Mascaró és regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola des de les eleccions del maig de l’any passat. És consellera del grup d’ERC al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la designació ara com a candidata al Senat la rep com un reconeixement a la feina feta pel grup d’ERC a Olèrdola. Mascaró agraeix la confiança i manifesta que entoma el repte amb molta il.lusió. (àudio)

ERC espera millorar els excel.lents resultats obtinguts el 20 de desembre.(àudio)

Per la regidora olerdolenca, la participació en les llistes al Senat és una oportunitat per aprendre.(àudio)

Mascaró ha volgut subratllar que en cap moment descuidarà la tasca municipal “que és la prioritat” i es mantindrà la feina feta fins ara.(àudio)

Actualment ERC té un senador escollit per Barcelona, el jutge Santiago Vidal. Des d’ERC es veu molt difícil però treballaran per millorar resultats i incrementar representació en aquesta cambra per aquesta demarcació. En les eleccions del passat 20 de desembre, a Olèrdola va guanyar les eleccions al Congrés En Comú Podem però el Senat el candidat més votat va ser Santiago Vidal.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions