Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fina Mascaró està predisposada a repetir com a candidata d'ERC a l'alcaldia d'Olèrdola

Militants i simpatitzants d’ERC a Olèrdola preveuen prendre la decisió en una reunió que se celebrarà en pocs dies

dijous 12 abril 2018

Fina Mascaró està predisposada a liderar de nou la llista d’ERC a Olèrdola en les properes eleccions municipals, que s’han de celebrar el maig de l’any que ve. A tot el país, ERC ha iniciat els preparatius per a la confecció de les candidatures amb la convocatòria de processos d’elecció dels seus caps de llista. En aquest context, es preveu que l’assemblea local d’ERC a Olèrdola sigui convocada de manera imminent per a decidir la persona que liderarà la llista d’aquesta formació que concorrerà a les properes municipals.

Fina Mascaró va encapçalar  la llista en les eleccions de 2015 i ara assenyala que, si l’assemblea d’ERC així ho decideix, està predisposada a liderar de nou la candidatura. (àudio)

L’assemblea que ha de decidir la persona que optarà a l’alcaldia es preveu que se celebri en un termini breu de temps, a molt estirar a mitjans de maig. Mascaró indicava que “no jugaran a amagar la decisió” perquè un cop presa no serà cap secret.(àudio)

Mascaró és l’actual portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament. Considera que en aquests tres anys de treball al consistori, juntament amb la seva companya Maria Antònia Pajuelo, ERC ha evidenciat una gran capacitat de treball i de proposta per a millorar el municipi. Aquesta tasca centrada en Olèrdola l’han fet compatible amb “el compromís amb el país”, un dels trets que ha definit l’activitat del grup d’ERC en el present mandat municipal segons subratlla Mascaró. En aquest  sentit, ERC posa l’accent en què no deixaran de treballar pel municipi,  tenint en compte a la vegada que “des del municipalisme també es pot fer República”.(àudio)

Mascaró es defineix com una apassionada de la política i assegura que, sigui quina sigui la decisió de l’assemblea, ella  no deixarà de treballar pel municipi.-

Escolta l’entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí(2)

Document Actions