Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fina Mascaró, regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola, serà consellera comarcal d’ERC

Es mostra satisfeta per la designació i afronta el repte amb ganes de treballar i d’aprendre
Fina Mascaró, segona per l'esquerra( font:ERC)
Fina Mascaró, segona per l'esquerra( font:ERC)

dimarts 30 juny 2015

Fina Mascaró, portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament d’Olèrdola, serà consellera del grup d’ERC al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Mascaró ha estat triada pel seu partit per a formar part del grup comarcal d’ERC, que en aquest mandat municipal comptarà amb 6 representants. El ple de constitució del Consell Comarcal encara no està formalment convocat, però s’espera que la sessió tingui lloc abans de finalitzar el mes de juliol.

Mascaró es mostrava satisfeta per aquesta designació, apuntant que representa un reconeixement a la feina feta per ERC en les eleccions municipals a Olèrdola. I és que, tal i com recordava Mascaró, ERC al municipi obtenia 340 vots i dues regidores després de no haver presentat candidatura en les anteriors eleccions.(àudio)

La regidora olerdolenca afronta  “amb tantes ganes com a l’Ajuntament” la responsabilitat de ser consellera comarcal. La consecució de la Vegueria Penedès, el compromís amb la independència de Catalunya i les polítiques socials són les tres prioritats fixades pel grup comarcal i que són coherents amb els plantejaments fets en l’àmbit municipal.(àudio)

La setmana passada CiU i PSC donaven a conèixer el seu acord per a governar conjuntament el Consell Comarcal. Des d’ERC l’acord s’ha valorat de forma negativa perquè es considera que la sociovergència deixa “penjats” el procés sobiranista i la defensa de la Vegueria Penedès. Fina Mascaró indicava que des d’ERC s’esperava reeditar el pacte de l’anterior mandat.(àudio)

El ple del Consell Comarcal l’integren 12 consellers de CiU, 9 de CP(Candidatura de Progrés, que agrupa els regidors del PSC), 6 d’ERC, 3 de la CUP, 2 d’ICV i 1 del PP. Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola, serà un dels consellers del grup comarcal de CP.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions