Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fina Mascaró subratlla la coherència d’ERC al municipi i al Consell Comarcal

Mascaró és consellera comarcal d’ERC i destaca que en les dues institucions defensen “els mateixos pilars”
Fina Mascaró, durant el ple de constitució del Consell Comarcal
Fina Mascaró, durant el ple de constitució del Consell Comarcal

dijous 06 agost 2015

Fina Mascaró, regidora de l’Ajuntament d’Olèrdola, és una de les 6 persones que formen part del grup d’ERC al Consell Comarcal. La institució comarcal, després de constituir-se, celebrava dijous passat el ple extraordinari d’organització i distribució del cartipàs. La distància temporal encara és poca per fer balanç d’aquesta representació d’Olèrdola a través d’ERC al Consell Comarcal, però Fina Mascaró sí que ha volgut assenyalar que agraeix la confiança que va dipositar en ella el partit tenint en compte que ERC va obtenir representació en els 21 municipis de la comarca on s’hi presentava. Mascaró subratlla que té moltes ganes d’aprendre i que per a fer-ho el grup té persones experimentades que han tingut responsabilitats en el govern del consell comarcal.(àudio)

En contra “de tot pronòstic”, Convergència va optar per no reeditar el pacte amb ERC mantingut en el passat mandat municipal i ha subscrit un acord de govern al Consell Comarcal amb el PSC. Des de l’oposició, Fina Mascaró destaca que defensen “els mateixos pilars” que s’han fixat a Olèrdola, entre els quals hi el compromís per la independència de Catalunya i per impulsar polítiques socials.(àudio)

Fina Mascaró i Lucas Ramírez, alcalde d’Olèrdola i conseller del grup del PSC, fan que Olèrdola compti amb dos consellers a la institució. Llevat dels municipis més poblats de la comarca, com Sant Sadurní o Vilafranca, Olèrdola està entre els que tenen més d’un representant, juntament amb Gelida, La Granada, Sant Cugat, el Pla i Subirats. Per Fina Mascaró, és positiu que Olèrdola disposi de més d’un representant i que siguin de diferents grups comarcals.(àudio)

ERC, incloent el seu grup comarcal, ha fet una crida a la ciutadania perquè participi el proper 11 de setembre en la mobilització que convoquen a la Meridiana de Barcelona les entitats sobiranistes.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions