Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les obres d’urbanització de la nova plaça de Sant Pere Molanta

L’Ajuntament d’Olèrdola preveu convocar un procés de participació per posar nom a la plaça

dimarts 11 agost 2015

 Durant el mes de juliol s’han completat els treballs d’urbanització de la nova plaça de Sant Pere Molanta. Situada al carrer Llevant, davant de l’edifici de l’escola bressol El Pàmpol, la nova plaça ha suposat finalitzar un dels pocs espais pendents d’urbanitzar que restaven al nucli de Sant Pere Molanta. El regidor d’urbanisme i via pública de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, explicava que les obres eren necessàries i recordava que la nova plaça es divideix en dos espais diferenciats: una zona d’estada i una altra de joc.(àudio)PlaaStPere2.JPG

Els primers treballs d’esplanació dels terrenys i d’adequació dels serveis a la normativa es feien els primers dies de maig. Les obres també han suposat millorar la connexió d’aquest espai amb la zona d’aparcament del carrer Font Tallada.

Juanma Samblás anuncia que l’Ajuntament d’Olèrdola preveu convocar un procés de participació perquè els veïns triïn el nom de la plaça.(àudio)

Les obres han suposat una inversió de prop de 65.000 euros, incloent la redacció del projecte. Samblás subratlla que el 100% de la inversió l’Ajuntament l’ha obtingut de la Diputació de Barcelona, sense haver d’aportar fons propis per a les obres.(àudio)

Després de finalitzar-se els treballs fa unes setmanes, l’accés a la plaça està obert  per a que els veïns de Sant Pere Molanta puguin gaudir d’aquest nou espai de descans, relació veïnal i joc.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Juanma Samblás, clicant aquícopy_of_PLaaStPere3.JPG

 

 

 

Document Actions