Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les obres de millora al camí de Can Ferran

La setmana que ve l’Ajuntament continuarà els treballs de reparació a la via pública a Sant Pere Molanta

dijous 27 febrer 2014

Aquest dimarts s’han donat per finalitzades les obres de millora del camí de Can Ferran. L’àgil treball fet va comportar que l’endemà dimecres els vehicles ja poguessin circular sense restriccions per aquest camí, una via important pels veïns atès que connecta el poble de Sant Pere Molanta amb la rotonda d’accés a la n340 que es troba ubicada davant del polígon industrial. Les obres s’han realitzat de manera més ràpida del que s’havia previst. I és que s’havia anunciat que el tall de circulació es podria allargar de dilluns a divendres. Al final, només han fet falta dos dies per a completar els treballs, tal i com destaca el regidor de via pública de l’Ajuntament d’Olèrdola, Joan Forns.(àudio)

Una empresa contractada per l’Ajuntament d’Olèrdola ha ampliat el dos vorals del camí guanyant 30 centímetres més en els dos sentits, compactant el ferm tal i com es va fer al camí municipal Rossend Montané. L’obra no presentava grans complicacions d’execució, però ha estat clau que per a fer-les es tallés la circulació al camí durant dos dies.(àudio)

Després de la millora del camí de Can Ferran, la setmana que ve l’empresa també repararà dos indrets malmesos en la via pública a Sant Pere Molanta. Dilluns s’arranjarà un sot situat al carrer Sant Roc, prop del local de la Societat. L’altra actuació es preveu fer dimarts i suposarà reparar el sot que hi ha al final del carrer Sant Pere, en la cruïlla amb el carrer Font-tallada.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’espera que les obres fetes al camí de Can Ferran contribueixin a millorar les condicions de seguretat a l’hora de circular per aquesta via de doble sentit de circulació.

Escolta l'entrevista a Joan Forns, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions