Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les obres del camí de vianants que uneix Sant Pere Molanta i el barri Ferran

El govern municipal assenyala que ara el repte és donar continuïtat a l’itinerari a peu per poder arribar amb seguretat fins al polígon

dimarts 06 abril 2021

Abans d’acabar el mes de març es donaven per finalitzats els treballs de construcció del camí de vianants que uneix el poble de Sant Pere Molanta amb el barri Ferran. L’actuació ha resolt la necessitat d’oferir un recorregut a peu segur entre els dos nuclis, atès que fins ara el camí asfaltat que els connecta no disposava de cap espai reservat als vianants i això obligava a caminar pel lateral de la calçada.

El portaveu del govern municipal, Jordi Catasús, assenyala que el camí està sent molt utilitzat i feia una crida a la prudència en els trajectes a peu fins el polígon de Sant Pere Molanta.(àudio)

El passeig per a vianants dona  continuïtat a la vorera del carrer Sant Roc fins arribar a les primeres cases de Ferran. Catasús resumia que era una obra “esperada i necessària, per seguretat” i afegia que és una actuació molt similar a la que es preveu realitzar entre el cementiri i el Celler Cooperatiu de Moja.(àudio)

Des del govern municipal s’ha indicat que “es té en ment” donar continuïtat a aquest itinerari per poder arribar amb seguretat a peu fins el polígon de Sant Pere Molanta.(àudio)

Les obres de construcció del passeig de vianants entre Sant Pere Molanta i el barri Ferran han suposat una inversió de 129.000 €, incloent el soterrament de la línia elèctrica. Els treballs han comptant amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

Document Actions