Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les obres sobre el pont de l’AP7 que completen l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca

Les obres s’han pogut acabar un cop es va “desencallar” l’autorització del Ministeri per actuar sobre l’AP7

dijous 28 abril 2022

Tal i com s’havia anunciat, aquesta setmana han finalitzat les obres de substitució del pretil metàl·lic al pont de la BV-2119 sobre l’AP-7. Els treballs han suposat completar de manera efectiva l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca, que restava pendent d’aquest tram al pont de l’autopista.

El regidor d’urbanisme i serveis municipals de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, subratlla que amb aquests treballs l’obra queda “totalment finalitzada” i es completa un camí de vianants molt utilitzat.(àudio)

L'itinerari de vianants de Moja a Vilafranca segueix el traçat de la carretera BV 2119, que uneix Moja amb Vilafranca. Els treballs depenien de la Diputació de Barcelona i van realitzar-se durant el darrer semestre de 2018. Des de llavors, s’estava pendent de rebre l’autorització del Ministeri de Foment i reunir els requisits per a poder actuar sobre el pont que travessa l’autopista AP7. (àudio)

Juanma Samblás recorda que ampliar el pont de l’autopista “era inviable” i que el projecte aprovat ja indicava que l’amplada d’aquest tram seria inferior al de la resta de l’itinerari. Amb tot, el regidor indica que hi ha espai suficient per als vianants i per a poder anar en bicicleta.(àudio)

Escolta l’entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions