Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dissabte estan obertes les inscripcions a la caminada nocturna de Moja a Montserrat

Enguany la caminada s’ha programat el dissabte 10 de juny i fins ara es porten una quarantena d’inscrits

dimecres 24 maig 2017

Qui desitgi participar en la caminada popular nocturna de Moja a Montserrat té temps fins aquest dissabte per formalitzar la seva inscripció. Recordem que aquest any la caminada presenta diferents novetats, entre les quals cal destacar el canvi de dates. I és que aquest 2017 s’ha optat per avançar uns dies l’activitat i programar-la per dissabte 10 de juny.

Oriol Díaz, membre “d’Espardenya Rebentada “, explicava que fins ara les inscripcions van “a mig gas”, però confiava que s’acabarien d’animar en aquests darrers dies. Recordem que les inscripcions cal fer-les al bar Avinguda de Moja. En el moment de fer la inscripció cal fer el pagament de 21 euros, que inclou esmorzar, samarreta i obsequi en finalitzar, així com transport, avituallaments líquids i sòlids i assegurança. (àudio)

Els participants hauran de portar entrepà per sopar, mitjons de recanvi, roba  i calçat còmode, , així com lot. Per comoditat es recomana portar lot frontal de cap.

El canvi de data pot haver desorientat a algun participant habitual. Oriol Díaz explicava que han detectat que entre alguns inscrits habituals hi havia sorpresa pel canvi de dia.(àudio)

Després de recuperar el pas pels 7 barrancs fa un parell d’anys, el recorregut fins a Montserrat es manté. Oriol Díaz recorda que tot i ser una caminada popular i no una cursa competitiva, s’aconsella tenir un mínim de preparació física i estar acostumat a caminar.(àudio)

El 10 de juny la sortida s’ha fixat des de la plaça de l’Església, a les 7 de la tarda. En tornar a Moja se servirà un generós esmorzar als participants. La novetat és que aquest any es farà al Loca Nou, i no pas al Celler Cooperatiu, per motius logístics.

Per ampliar informació , les persones interessades poden seguir el facebook de la caminada Moja-Montserrat.

Escolta l'entrevista a Oriol Díaz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions