Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins aquest diumenge es pot respondre l’enquesta per decidir com serà el nou local social de Daltmar

A través de la web de participació hi poden participar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Olèrdola

divendres 13 agost 2021

 

Fins aquest diumenge 15 d’agost encara hi ha temps per a poder respondre l’enquesta d’opinió, convocada per l’Ajuntament d’Olèrdola, perquè la ciutadania es pronunciï sobre els projectes elaborats per a construir un local social municipal a la zona esportiva de Daltmar. El propòsit de l’Ajuntament amb aquesta enquesta d’opinió és el de recollir el parer de la ciutadania per a realitzar l'actuació que més s'adeqüi a allò que volen els veïns i veïnes.

Els veïns tenen la possibilitat de triar entre les dues opcions proposades:

 L’opció A parteix de l’enderroc de l’edifici actual del bar i es crea una balconada protegida amb una pèrgola de formigó, que unifica l’edifici dels actuals vestidors amb el nou edifici polivalent que es construiria. Sota aquest aixopluc, es disposa el bar en una zona cèntrica, amb vistes tant a la piscina com a les pistes. La proposta inclou crear un edifici polivalent en l’espai de l’edifici actual, incorporant els despatxos de les entitats, locals i els serveis higiènics, amb una superfície de 140m2 amb una porxo de 70m2 més. Per tant, aquesta proposta A suposa construir un nou edifici destinat a bar-restaurant, en la posició estratègica entre els vestidors i el nou edifici polivalent. S’estima que la proposta suposaria una inversió de 570.000 €.

En l'opció B es parteix igualment de l’enderroc de l’edifici actual i els porxos, però no intervé sobre la balconada ni la creació del porxo d’unió amb els vestidors.Es parteix de fer un edifici de bar simètric als dels vestidors, que pot disposar de taules interiors i taules vinculades a la piscina. D’altra banda, el nou edifici polivalent acolliria una sala per a diferents usos, de 78 m2, amb un porxo de 88m2. Aquesta proposta s’estima que comporta una inversió de 490.000 €.

 

Poden respondre l’enquesta totes les persones majors de 16 anys empadronades a Olèrdola, a través de la web de participació ciutadana

Document Actions