Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins aquest diumenge està en marxa la campanya “Bons Olèrdola”

Permet obtenir fins a 60 euros de bons de compra per consumir en establiments d’Olèrdola, pagant només la meitat. Si no ho has fet encara, descarrega't els bons a https://olerdola.bonoconsumo.es/ca

divendres 18 novembre 2022

 

Fins aquest diumenge 20 de novembre  està en marxa  la campanya “bons Olèrdola”. La campanya permet obtenir fins a 60 euros de bons de compra per consumir en establiments d’Olèrdola pagant només la meitat. Per obtenir fins a 6 bons de 10 € pagant només 5 € per cada bo, només cal descarregar-se els bons accedint a la web olerdola.bonoconsumo.es. La campanya està oberta a residents de qualsevol municipi i només caldrà ser major de 18 anys.

 La campanya està finançada per l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, mentre que la Cambra de Comerç de l’Alt Penedès assumeix la gestió.  La campanya comporta una inversió de 80.000 €, dels quals 62.000 es destinen a finançar els bons. S’estima que l’acció tindrà un impacte directe en compres a Olèrdola de prop de 150.000 €.

Compra a prop

I també aquest diumenge 20 de novembre finalitza una altra campanya de dinamització comercial amb la implicació directa d’Olèrdola. I és que  els municipis de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola realitzen des del diumenge 23 d’octubre la 9a edició de la campanya comercial ‘Compra a prop i descobreix el teu entorn’, adreçada a enfortir el comerç local i promoure els elements turístics del territori.

 La iniciativa, que ja s’ha consolidat com un clàssic de les propostes comercials dels mesos de tardor, torna a premiar les compres que es facin als establiments dels tres municipis adherits a la campanya.

Comprant en un dels  125 establiments implicats en la campanya aquest 2022, els participants poden optar a aconseguir fins a 78 premis  ben diversos. Només cal omplir una butlleta i dipositar-la en l’urna disponible en cada establiment. Els premis inclouen entrades per a equipaments turístics, àpats en restaurats o visites a cellers, entre altres propostes adreçades a reforçar el coneixement del territori més proper i els seus elements turístics, culturals i patrimonials.

El sorteig es realitzarà el 24 de novembre i l’acte de lliurament s’ha fixat el proper 1 de desembre,  a la Masia Mas Catarro dels Monjos.

A més del sistema tradicional de participació omplint la butlleta manualment, es podrà participar de nou a través d’una butlleta electrònica. Per accedir-hi, només caldrà escanejar un codi QR per poder registrar les dades del participant. L’increment de l’ús del codi QR ha fet que s’hagin imprès 40.000 butlletes.  Aquestes butlletes ja s’han esgotat.

Document Actions