Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins aquest divendres es poden fer les inscripcions a la caminada de Moja a Montserrat

La caminada s’ha programat per dissabte 25 de març i ja s’han superat les 60 inscripcions

dimarts 07 març 2023

Fins la mitjanit d’aquest divendres 10 de març resta obert el període d’inscripcions per a participar en la caminada de Moja a Montserrat, programada pel proper dissabte 25 de març. Amb sortida a les 7 del matí des de la plaça de l’Església, els inscrits hauran de completar un trajecte de prop de 45 quilòmetres fins arribar a Montserrat. Un dels organitzadors, Pau Llopart, explica que fa anys es va decidir canviar el format de la caminada per passar a ser diürna perquè així agrada més als participants.(àudio)

Ja s’ha superat la seixantena de persones inscrites. El perfil dels participants és molt variat, tant d’edats com per procedències.(àudio)

La inscripció, al preu de 25 €, inclou samarreta, transport de tornada, habituallaments líquids i sòlids, sopar i obsequi. Cal portar esmorzar, dinar, calçat i roba còmode, mitjons de recanvi i gots de plàstic. Els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult i s’aconsella un mínim de preparació física i estar acostumat a caminar. El sopar pels acompanyants té un preu de 7€.

Pau Llopart explica que mantenen el recorregut amb les aturades habituals per a fer els habituallaments i el dinar.(àudio)

Les inscripcions es poden fer a través de la web www.weevens.com

Escolta l’entrevista a Pau Llopart, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions