Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins aquest divendres es poden presentar els treballs que optin al 4t concurs literari Sant Jordi d’Olèrdola

El concurs el convoca el Servei de Biblioteca Oberta d’Olèrdola. El gènere literari i el tema són lliures.

dimecres 10 abril 2019

 

Al 4t concurs literari de Sant Jordi, convocat pel Servei de Biblioteca Oberta d'Olèrdola, poden presentar-se narracions, poesies o còmics, amb una extensió d’una pàgina din A4 com a màxim. Fins aquest divendres hi ha temps per a lliurar els originals.

Els participants quedaran distribuïts en dues categories. La infantil, de 0 a 14 anys; i la categoria d’adults, a partir dels 15 anys. Tant en una categoria com en l’altra hi haurà tres premis. El primer premi està dotat amb un val de compra de 40 € en una llibreria, el tiquet per visitar les 5 seus del Museu d’Arqueologia, un còmic d’Olèrdola i diploma. El 2n i 3r premis obtindran  el Mac tiquet, 2 visites al Vinseum , llibre d’Olèrdola i diploma.

Només es pot presentar una obra per participant. Els concursants podran lliurar les obres a les biblioteques de les escoles en l’horari del servei de Biblioteca Oberta(aquest dimecres i dijous, de 16:30 a 18:00h a l’escola Circell; i encara divendres, de 16:00 a 17:30’h, a l’escola Rossend Montané) o bé a la seu de l’Ajuntament.L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a l’Ajuntament d’Olèrdola, el dimecres 24 d’abril, a les 19:00h.

Document Actions