Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins aquest divendres està oberta la campanya solidària de recollida d’aliments a Olèrdola

El propòsit és el de facilitar aliments a famílies necessitades del municipi abans de Nadal
Els aliments que es lliurin han d'estar envasats
Els aliments que es lliurin han d'estar envasats

dimecres 12 desembre 2012


 

Fins aquest divendres resta oberta la campanya de recollida d’aliments que ha organitzat l’Ajuntament d’Olèrdola per a ajudar a les famílies més necessitades del municipi. La campanya va iniciar-se el passat dissabte 1 de desembre i ha inclòs recollides d’aliments als locals socials de Daltmar i Can Trabal els dos darrers dissabtes. A Moja, les donacions d’aliments es poden fer encara aquest dijous, al Centre Cívic La Xarxa, en horari de 5 a 8 de la tarda. En el cas de Sant Pere Molanta, també en aquest horari, el darrer dia de recollida establert és aquest dimecres al Centre Cívic Gatzara. A l’Ajuntament d’Olèrdola, a Sant Miquel, els aliments es poden portar en horari d’oficina, de 8 del matí a 3 de la tarda, fins divendres.

A Olèrdola, els serveis socials tenen comptabilitzades una vintena de famílies que necessiten rebre aliments per a poder subsistir. El propòsit de la campanya és el de poder facilitar aliments a aquestes famílies. Tal i com explicava la regidora de serveis socials de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, s’espera que aquest objectiu es pugui assolir. (àudio)

Es demana als veïns que lliurin aliments envasats com ara llet, arròs, pasta, llegum, llaunes de tomàquet (fregit, triturat...), llaunes de conserva (tonyina, sardines, verdures...), galetes, oli, sopa de sobre o fruites en almívar.

La regidora de serveis socials recordava que durant l’estiu l’Ajuntament ja va facilitar lots alimentaris a famílies necessitades d’Olèrdola. La campanya ara s’ha organitzat responent als oferiments que s’havien rebut per part de veïns disposats a fer donacions d’aliments o col·laborar en la recollida. La setmana que ve els lots s’organitzaran i es lliuraran a les famílies perquè així els puguin tenir abans de Nadal. (àudio)

Les famílies que rebran aquests lots seran avisades directament des dels Serveis Socials, fixant el dia i lloc de recollida, ja sigui a Sant Pere Molanta o a Moja, en funció del domicili de residència.

Document Actions