Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins aquest divendres estan obertes les inscripcions per participar en el Casal d’Estiu d’Olèrdola

La reunió informativa celebrada dimarts al Centre Cívic La Xarxa de Moja va ser un èxit de convocatòria

dijous 07 juny 2018

Fins aquest mateix divendres, 8 de juny, estan obertes les inscripcions per participar en el Casal d’Estiu d’Olèrdola. Es poden formalitzar  a les oficines del Consell Esportiu, al pavelló Nou de Vilafranca;  o bé enviant el formulari digital omplert a l’adreça de correu electrònic mgirona@jespe.org.

Amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, el Casal d’Estiu d’Olèrdola torna a ser organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. El Casal es farà durant cinc setmanes, de dilluns a divendres, des del 25 de juny al 27 de juliol. L’horari serà de 9 a 14.h, amb la previsió d’oferir acollida de 7:45 a 9:00h, en funció de les inscripcions, i servei de menjador amb carmanyola, de 14:00h a 16:00h.

Tal i com indica el Consell Esportiu, el Casal d’Estiu és una proposta lúdica, esportiva i educativa. Es faran activitats variades, que inclouen tallers, esports, una excursió a la setmana o piscina, adaptant les propostes a cada grup d’edat.

Es torna a proposar fer el casal d’estiu en les dues escoles del municipi (Circell i Rossend Montané) en un sol projecte educatiu. És a dir, les activitats seran les mateixes, i durant el casal es trobaran en alguna de les activitats plantejades de manera conjunta: piscina ( tots els dilluns), excursions (Illa Fantasia, gimcana, sortides en bicicleta o acampades). Cada infant podrà escollir si fa el Casal a l’escola Circell de Moja o a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta.

Per  als joves de 1r a 4t d’ESO s’ofereix l’Estiu Jove. Un programa d’activitats que s’ha definit com “molt diverses i molt “canyeres”; amb piscina, esports, intercanvis amb d’altres casals de joves de la comarca, sortides a la platja, curses  d’ orientació, “escape room”, excursions , acampades, i la Setmana Jove.

La reunió informativa celebrada dimarts al vespre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, va ser un èxit de convocatòria i certificava el gran interès que desperta aquesta activitat entre les famílies del municipi.

Document Actions