Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins aquest divendres resta obert el període de preinscripcions a les escoles bressol municipals d’Olèrdola

El procés de preinscripció és telemàtic però des de les escoles també es dona suport a les famílies que ho requereixin per presentar la sol·licitud

dijous 18 maig 2023

 

Fins aquest divendres 19 de maig resta obert el període de preinscripcions a les escoles bressol municipals d’Olèrdola per al proper curs 2023-24.

Les dues escoles bressol  disposen de places per a infants nascuts entre el gener de 2021 i el desembre de 2022. A l’Escola Bressol Gotims de Moja es disposa, a més, d’una aula pels nadons nascuts a partir del mes de gener de 2023.

L’oferta de l’aula de nadons de l’escola Gotims és de 8 places. Acolliria infants nascuts aquest 2023 amb un  mínim de 16 setmanes a l’inici del curs. En l’aula d’1-2 anys a l’escola bressol de Moja es disposen de 9 places lliures; mentre que a la de 2-3 l’oferta és de només 4. 

Es dona el cas que aquesta franja d’edat dels 2-3 anys, I2, és l’edat on està implantada la gratuïtat de les quotes.

A l’escola El Pàmpol de Sant Pere Molanta hi ha una única aula mixta que acull infants d’Infantil 1 i d’Infantil 2. Per al proper curs l'oferta disponible és de 8 places.

El procés de preinscripció es tramitarà de manera telemàtica, i es podrà fer tot online presentant la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de l’escola bressol demanada en primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament (https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/inici/) degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada.

Per tant, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic, amb la sol·licitud i la documentació acreditativa adjunta. L’escola bressol ha de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància.

Per aquelles famílies que puguin tenir dificultats en fer la preinscripció podran enviar un correu, especificant les seves dades, a la següent adreça electrònica: a8046189@xtec.cat, per a què es posin en contacte de seguida i els assisteixin en la presentació de la sol·licitud de preinscripció.

A la pàgina web del Departament d’Educació, www.preinscripcio.gencat.cat/, us podeu informar de tot el procés de preinscripció i de la documentació que cal aportar amb la sol·licitud. També es pot consultar a la web de l’Ajuntament

Les llistes de barem amb els admesos, que es fan públiques durant el procés de preinscripció, es podran consultar a la porta de les escoles bressol del municipi amb les dades personals dels sol·licitants anonimitzades.

Document Actions