Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins avui està obert el termini de noves inscripcions per a les caminades del cicle “A cent cap als 100!”

La propera caminada s’ha programat dimecres a Santa Perpètua de Mogoda. Activitat gratuïta amb sortida en autocar a les 8.00h de Moja; a les 8.10 de Sant Miquel i a les 8.20 des de St Pere Molanta

dilluns 22 gener 2024

 

 Fins aquest dilluns 22 de gener està obert el termini per a poder inscriure’s a la segona de les sortides del cicle de caminades “A cent cap als 100!”. Després de la primera sortida feta a Caldes de Motbui, la propera caminada s’ha programat el dimecres a Santa Perpètua de Mogoda. Hi ha hagut canvi en els horaris de sortida respecte la infirmació inicial,. Es sortirà a les 8, des de la plaça de l’Església de Moja; a les 8.10h des de davant de l’Ajuntament, a Sant Miquel; i a les 8.20h des de la parada de bus del carrer Fontallada de Sant Pere Molanta

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través de la web municipal, dins de l’apartat de la gent gran que s’inclou a serveis municipals. O bé a través dels telèfons 93 890 35 02 o al 667 92 0387.

El cicle és promogut per la Diputació de Barcelona, amb el suport dels ajuntaments participants, i té  l’objectiu de fomentar l’activitat física i donar a conèixer l’entorn natural de la demarcació de Barcelona.

Es tracta de caminades per diferents municipis de la província, adreçades a persones de més de 60 anys, sense excessives limitacions físiques i acostumades a la realització d’activitat física regular.

Aquest curs Olèrdola comparteix grup de caminades amb Caldes de Montbui, Santa Perpètua de Mogoda i Tona.

Document Actions