Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dijous, l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta acull una fira solidària

Portant aliments, es poden obtenir “molantes” i bescanviar-los per postals nadalenques fetes pels alumnes
La fira ha començat aquest dimarts i s'allarga fins dijous
La fira ha començat aquest dimarts i s'allarga fins dijous

dimarts 03 desembre 2013

Després de la positiva experiència del curs passat, l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta organitza la segona edició de la fira solidària. Canvien les dates i també els objectes que poden obtenir les famílies. Però la filosofia és la mateixa: posar en pràctica un acte solidari que impliqui a tota l’escola. Seguint el procediment de la primera fira, es fa una crida a les famílies i al conjunt dels veïns per a que portin aliments a l’escola, amb el propòsit de lliurar-los a persones necessitades del municipi. A canvi dels aliments s’obtenen “molantes”, la moneda de l’escola, que permeten adquirir postals nadalenques fetes pels alumnes de tots els cicles.firasolidria2.JPG

El curs passat es podien bescanviar els “molantes” per manualitats diverses, mentre que aquest any s’ha acotat la temàtica a l’àmbit nadalenc i els alumnes ofereixen les postals que han realitzat. La fira està oberta aquest dimarts, dimecres i dijous, en horari de 8:30 a 9:00 pel matí i de 15:30 a 16:00 per la tarda. Tal i com subratllava Joan Ruiz, cap d’estudis de l’escola Rossend Montané, la fira és oberta a tothom.(àudio)

Tota la comunitat educativa va valorar l’experiència de la fira del curs passat com a molt positiva i això va acabar d’animar a provar-ho de nou, en aquesta ocasió abans de Nadal.(àudio)

Dies abans de la fira, les famílies podien portar els aliments a l’escola i fer-se amb “molantes”. La recollida ha anat molt bé i esperen poder completar-la aquests tres dies de fira.(àudio)

El material recollit serà lliurat als serveis socials de l’Ajuntament d’Olèrdola perquè els aliments es facin arribar, abans de Nadal, a famílies necessitades del municipi.

 

 

Escolta l'entrevista a Joan Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions