Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dijous resten obertes les inscripcions pel Casal de Setmana Santa que organitza l’Ateneu Mogenc

Es farà de dilluns a dijous de la setmana que ve, al Local Nou de Moja, en horari de 10 a 13:00

dimarts 20 març 2018

L’Ateneu Mogenc “Fem Poble” organitza un Casal de Setmana Santa adreçat a infants i joves de 4 a 16 anys. Es farà de dilluns a dijous de la setmana que ve, en horari de 10 del matí a la una del migdia, amb la possibilitat d’oferir acollida de 9 a 10 si hi ha una xifra mínima de 5  inscrits. Esther Nogué, membre de la junta del l’Ateneu Mogenc, indica que una de les novetats respecte el Casal que van oferir per Nadal és que l’activitat es fa al Local Nou. (àudio)

La previsió d’activitats és ben variada i està pensada per a ser atractiva pels infants i els joves. Es preveuen fer fins a tres propostes per dia, incloent tallers, jocs o sortides.(àudio)

L’organització d’aquest Casal de Setmana Santa torna a evidenciar el dinamisme i la diversitat de l’activitat que desplega l’Ateneu Mogenc. Des de la junta de l’entitat indiquen que atendre aquesta varietat d’interessos és un dels seus objectius i es mostren satisfets de la resposta que estan obtenint. (àudio)

El Casal és una activitat amb donatiu econòmic. Pels fills dels socis de l’Ateneu Mogenc s’ha fixat una aportació de 30€ per fer els 4 dies. Pels no socis és de 35€. Per un dia de Casal  el donatiu és de 10€ i de 12 pels no socis. L’acollida els quatre dies , el donatiu és de 6€ i de 2€ si és un únic dia.

El Casal el realitzen monitors i premonitors de Moja i amb l’aportació s’inclou assegurança. Per a informació i inscripcions, les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a: ateneumogenc@gmail.com .

Escolta l'entrevista a Esther Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions