Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dilluns a les 10:00h es poden votar les propostes dels pressupostos participatius d’Olèrdola

Es pot votar per internet o bé presencialment, a l’OAC de l’Ajuntament d’Olèrdola

dijous 24 maig 2018

Fins a les 10 del matí del proper dilluns 28 de maig es poden votar les propostes dels pressupostos participatius de l’Ajuntament d’Olèrdola. Els quatre projectes d’inversió finalistes són:  la creació d’espais destinats a la realització d’exercicis a l’aire lliure; la construcció d’skate parks ; la conservació del patrimoni natural i la senyalització dels nuclis urbans amb rètols decoratius a les rotondes. Els veïns que desitgin participar hauran de triar una d’aquestes propostes.

Després d’una fase inicial on els veïns van poder presentar propostes d’inversió, les quatre propostes finalistes van ser seleccionades entre les 11 traslladades perquè reunien els requisits establerts en les bases del procés de participació. Aquests requisits fixaven que les propostes  no havien de superar els 80.000 € d’inversió, havien de ser una inversió de competència municipal i no comportar despesa consolidada afegida de manteniment al llarg dels anys.

Els veïns empadronats al municipi, majors de 18 anys, poden votar per internet  fins el dia 28 de maig,  les 10:00h, a través del portal http://transparencia.olerdola.cat. Presencialment també es pot votar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola. Aquest dijous i  divendres es pot fer en horari de 7:30 a 15:00h. Dilluns 28 de maig l’horari de votació també es tancarà presencialment a les 10:00h.

Document Actions