Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dilluns es poden adquirir els tiquets dels dos àpats que es programen dins la Festa del Most de Sant Pere Molanta

Hi haurà sopar popular el dissabte 11 de novembre i paella popular l’endemà diumenge dia 12

dimarts 31 octubre 2023

 

Fins dilluns de la setmana que ve, 6 de novembre, es poden adquirir en els establiments col·laboradors els tiquets dels dos àpats que es programen dins de la Festa del Most de Sant Pere Molanta. La Festa es preveu per dissabte 11 i diumenge 12 de novembre, amb una darrera activitat el diumenge 25 de novembre. Tant els tiquets pel sopar popular de dissabte 11 com els tiquets per la paella popular de diumenge dia 12 es poden comprar a La Posada, carns Cal Ton, fleca Fontanals i perruqueria Elisabeth. Pel sopar popular, a càrrec de La Posada, el preu és de 18 € i de 21€ pels no socis de la Societat. Per la paella popular de diumenge dia 12 s’ha fixat un únic preu de 12€.

Actes els dies 11, 12 i 25 de novembre

El primer dels actes de la Festa del Most de Sant Pere Molanta serà el dissabte 11 de novembre, a les 10:00 del matí,  inflables a la pista de l’escola. A continuació se servirà una xocolatada. Ja a les 17.00 es programa a la sala de la Societat un taller de ioga apte per a tots els nivells. El sopar es preveu a partir de les 21.30h i , a continuació, ball amb el duet Esquitx.

Diumenge 12 de novembre, a les 10 del matí, qui ho desitgi podrà participar en una caminada popular. Amb recorregut circular, se sortirà de la Sala, per continuar per Ferran, Cal Grases, Can Suriol, Bòbila, Can Torres, Església i arribada de nou a la Sala.

Ja a les 13.30h, s’oferirà la paella popular, a la Sala. I tot seguit s’anuncia que es podrà gaudir d’una “activitat diabòlica”, organitzada pels Diables de Sant Pere Molanta.

El darrer dels actes de la Festa del Most serà, dissabte 25 de novembre, la representació de l’obra de teatre “Avui no dormo als teus braços”, a les 20.30h.

La Festa del Most l’organitzen la Societat Principal-Unió i el Grup de Joves de Sant Pere Molanta, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions