Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dilluns estan obertes les inscripcions per a la Festa de les Famílies de l’escola Circell

Diumenge 13 de maig es preveu iniciar la reforma del pati pintant un mural i se servirà una paella popular

divendres 04 maig 2018

Fins dilluns 7 de maig les famílies que ho desitgin poden inscriure’s en la Festa de les Famílies de l’escola Circell de Moja, que enguany comporta participar directament en el projecte de reforma del pati del centre. Conscients que és un espai de lleure central en una escola, però també educatiu, el propòsit és el de treure-li més profit al pati i aprofitar-ne les seves possibilitats, tenint ben present que és un lloc de socialització on els infants passen moltes estones. I per a fer-ho, es vol comptar amb tota la comunitat educativa. Per això s’ha fet una crida a les famílies a participar en aquesta primera jornada del projecte de reforma, diumenge 13 de maig, que inclourà que els nens i nenes pintin un mural en una de les parets del pati.

Anna Moragrega, membre de la junta de l’AMPA de l’escola Circell, recordava l’important paper que juga el pati en una escola i la necessitat de tractar-lo “com un espai educatiu”.(àudio)

Amb l’ajuda de la il·lustradora Anna Mongay, els nens i nenes pintaran un mural que prèviament ja han treballat a l’escola, relacionat amb el projecte de multiculturalitat que aquest curs  es tracta a  l’escola.(àudio)

Mentre els infants pinten el mural, es preveu que els adults pintin altres racons del pati o bé facin la seva aportació  plantant plantes en les jardineres dels mòduls.

Per arrodonir-ho, es completarà  la jornada de treball comunitari amb una paella popular a la mateixa escola. L’activitat de pintar es preveu començar a les 10 i a les 14:00 hi haurà el dinar popular.

El dnar constarà de paella, coca i cafè. Pels socis de l'AMPA , el preu és de 6€, tant per a adult com per a infant. En cas dels no socis de l’AMPA el preu és de 8 €. La beguda anirà a càrrec de les famílies, així com si es vol complementar el plat principal amb aperitiu o amanides. Els coberts, plats i gots també queda inclòs en el preu.

La de diumenge 13 de maig es preveu que sigui la primera d’un seguit de jornades que han de comportar la reforma del pati. Anna Moragrega indicava que la mateixa Festa de les Famílies pot ser un espai per a recollir idees i propostes per seguir amb la reforma del pati.(àudio)

Per aconseguir una bona organització del dinar i de les diverses activitats, les famílies interessades poden inscriure’s, com a màxim, fins el 7 de maig. Per participar en la jornada no és obligatori apuntar-se a la paella.

Escolta l'entrevista a Anna Moragrega, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions