Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dimarts es poden presentar obres al II Concurs Literari de Sant Jordi d’Olèrdola

Inclou dues categories i la convocatòria l’organitza el servei de Biblioteca Oberta de l’Ajuntament d’Olèrdola
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimecres 12 abril 2017

Fins el proper dimarts 18 d’abril es poden presentar els  treballs que vulguin optar al II Concurs literari de Sant Jordi. Convocat pel servei de Biblioteca Oberta de l’Ajuntament d’Olèrdola, el concurs es torna a organitzar després de la satisfactòria experiència de la primera edició amb l’ànim de que hi participin “totes aquelles persones que tinguin ganes d’escriure i celebrar la festivitat de Sant Jordi”

El gènere literari i el tema són lliures. Poden presentar-se narracions, poesies o còmics, amb una extensió d’una pàgina din A4 com a màxim. Els participants quedaran distribuïts en dues categories. La infantil, de 0 a 14 anys; i la categoria d’adults, a partir dels 15 anys. Tant en una categoria com en l’altra hi haurà tres premis. El primer premi està dotat amb un val de regal, visita al castell d’Olèrdola, un còmic d’Olèrdola i diploma. El 2n i 3r premis obtindran una visita al castell d’Olèrdola i diploma.

Tots els participants hauran de presentar els seus treballs dins un sobre tancat, amb el títol de l’obra, el pseudònim de l’autor i caldrà especificar la categoria en la qual es participa. A dins del sobre caldrà posar en una fitxa el nom del participant, domicili, telèfon de contacte i nom de l’obra. Participar en el concurs suposa donar el consentiment per a que les obres siguin publicades a través del web de l’Ajuntament.

Els concursants podran lliurar les obres a les biblioteques de les escoles en l’horari del servei de Biblioteca Oberta, o bé a la seu de l’Ajuntament.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc a l’Ajuntament d’Olèrdola, el dimecres 26 d’abril, a les 19:00h.

Document Actions