Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dimecres es poden presentar obres al 3r Concurs Literari de Sant Jordi d’Olèrdola

L’acte de proclamació de guanyadors i de lliurament dels premis es farà el 26 d’abril a les 19.00h.

dijous 12 abril 2018

Qui desitgi participar en el 3r Concurs Literari de Sant Jordi d’Olèrdola encara té temp, fins el proper dimecres 18 d’abril,  per a poder presentar els seus treballs. Organitzat pel Servei de Biblioteques obertes de Moja i Sant Pere Molanta, de l’Ajuntament d’Olèrdola, el concurs manté la seva característica d’estar obert a qualsevol gènere literari i inclou dues categories: una d’infantil, de 0 a 14 anys; i la categoria adults a partir dels 15 anys.

Totes les obres han de ser originals  i inèdites. El tema és lliure i es podran presentar narracions, poesies o còmics. Una de les novetats de les bases és que cada concursant només podrà presentar una sola obra.

L’extensió del text ha de ser com a màxim d’una pàgina mida Din A4. Tots els treballs han de presentar-se en un sobre tancat amb el títol de l’obra, el pseudònim de l’autor i caldrà especificar la categoria en la qual es participa. A més a més, dins hi haurà d’haver una fitxa amb les dades personals següents: nom del participant, domicili, telèfon de contacte i nom de l’obra.

Els concursants podran lliurar les obres a les biblioteques de les escoles: Circell i Rossend Montané, dins l’horari del servei de biblioteca oberta. A l’escola Circell de Moja, els dimarts, dimecres i dijous, de 16:30h a 18:00h; i a la biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, els dilluns i divendres, de 16:00 a 17:30hh.

En les dues categories es concediran tres premis. Els primers premis rebran un val de regal, visita al Castell d’Olèrdola, llibre d’Olèrdola, entrada doble al Vinseum (Museu de les Cultures del Vi de Catalunya) i diploma. Els guardonats amb el 2n i 3r premi obtindran visita al Castell d’Olèrdola i diploma.

L’acte de proclamació de guanyadors i de lliurament dels premis tindrà lloc a l’Ajuntament d’Olèrdola el dia 26 d’abril a les 19.00h. Els participants en acceptar les bases de la convocatòria també donen el consentiment per a què les obres siguin publicades a través de la web de l’ajuntament. Per a més informació, les persones interessades poden trucar al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, que és el 93 890 35 02; o bé desplaçar-se fins a les biblioteques en els horaris d’obertura de tarda.

Document Actions