Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dissabte 8 equips es disputen el 2n Torneig solidari de futbol sala a Moja

El torneig l’organitzen els Joves de Moja i la recaptació es destinarà a Sant Joan de Déu

dilluns 16 juliol 2018

Prenent el relleu del torneig Jordi Milà, el Grup de Joves de Moja organitza aquesta setmana la segona edició del Torneig solidari de futbol sala. El torneig el disputen 8 equips, des d’aquest dilluns i fins dissabte, i té el propòsit de recaptar fons per al “Pediatric Cancer Center” que promou l’Hospital Sant Joan de Déu per a combatre el càncer infantil.PartitsFutbolSalaOK.jpg

En el grup “A” han quedat enquadrats els equips del FS Moja, CP Sant Ramon, CF Joves Santma i l’AE Locos Team. El grup “B” del quadre l’integren el CE Agozar Team, l’AE Euromitics, el CF Barrinada i el FC Llampecs.

El dilluns , dimarts i divendres, es disputaran 2 partits de 40 minuts cadascun, a partir de les 20:20h. El dimecres i dijous, la previsió es jugar tres partits, també a partir de les 20:20h. Els partits finals es jugaran el dissabte.

Per tal que l’esdeveniment esportiu es converteixi en una manera eficaç de recaptar fons pel projecte de Sant Joan de Dèu es vendran productes solidaris, com samarretes amb el  lema de la campanya “#paralosvalientes” i polseres Candela , es subministraran begudes i menjar mitjançant un servei de barra de bar  i es realitzarà un sopar popular que se celebrarà l’últim dia del torneig.

Document Actions