Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fins dissabte es disputa a la pista poliesportiva de Moja el 25è torneig de futbol sala Jordi Milà

És la darrera edició i inclourà dissabte un partit de veterans

dimarts 26 juliol 2016

Des d’aquest dimarts i fins dissabte, la pista poliesportiva de Moja serà escenari de la 25a edició del torneig de futbol sala Jordi Milà. La d’aquest any és una edició ben especial. Pel rodó aniversari que compleix i perquè s’ha anunciat que serà l’última que es farà d’aquest torneig. Joan Rivas, membre de l’organització, explicava que “cada any costa més que la gent vingui i participi” i han decidit deixar d’organitzar el torneig quan encara té una resposta destacada.(àudio)

Rivas ha indicat que la decisió de deixar de fer el torneig és ferma. La qüestió ha estat tractada amb la família de Jordi Milà i s’ha anunciat que, d’existir un nou torneig de futbol sala, ja no es farà sota el mateix nom.(àudio)

El torneig el disputaran 8 equips, la majoria amb vincles amb Olèrdola. Els partits es jugaran a partir de les 9 de la nit, amb tres enfrontaments cada jornada. Els equips s’han distribuït en dos grups de quatre equips. Després de la lligueta de classificació per grups, el dissabte es definiran les posicions finals, amb partits per a fixar el 7è i 8è lloc, el 5è i 6è, el 3r i 4t, i la final, que enfrontarà als campions dels dos grups.

Dissabte és com una festa. Aquest any l’ingredient especial que incorpora és un partit de veterans, abans de la final, per a retre homenatge a les persones que van impulsar i han fet possible aquests 25 anys d’esport i solidaritat a Moja.(àudio)

Entre els equips de futbol sala de Moja hi ha casos de gran fidelitat al torneig. Però malgrat la voluntat, l’edat i l’estat físic passen factura, i només el porter Olegario ha pogut disputar les 25 edicions.

Des de dimarts i fins dissabte hi haurà servei de bar a la pista poliesportiva. Tots els beneficis obtinguts es destinaran a la Fundació l’Espiga, de la qual en forma part Jordi Milà. Les persones interessades en assistir al sopar de germanor que serveix per a cloure dissabte el torneig, poden inscriure’s a la mateixa barra instal·lada a la pista poliesportiva aquest dies de torneig.

Escolta l'entrevista a Joan Rivas, realitzada pel programa "Canal Esportiu" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions